Negle

Hos Beauty by Hyltoft laver jeg forlængelse eller forstærkning af dine negle med gele eller shellak/gelpolish.

Ikke alle har mulighed for at have lange negle i forbindelse med eksempelvis job eller andre aktiviteter – her kan også korte gelenegle give dine egne negle ekstra styrke, hvis du for eksempel døjer med at dine negle knækker og/eller flosser.

Dine gelenegle bliver smukke, holdbare og cirka 6 gange stærkere end dine naturnegle – dine gelenegle skal holdes vedlige med opfyldninger og plejes med neglebåndsolie.

Gelenegle kan laves med naturtro gele i forskellige nuancer, eller man kan vælge at komme shellak/gelpolish på geleneglene, jeg kan også lave simpel nailart på neglene.

Jeg hjælper dig der er neglebider, som ønsker at stoppe neglebidningen. Dette gør jeg ved at forlænge din negl en lille smule med gele, så den er beskyttet – for at opnå det bedste resultat skal du i starten komme til regelmæssige opfyldninger, så dine negle ikke vokser sig for lange for hurtigt, da du ellers risikere at knække dem, eftersom du ikke er vant til lange negle – det er noget der skal komme ligeså stille. Efter et par gange, kan vi øge tiden der går mellem opfyldninger. Hertil har jeg lavet et neglebider-forløb, hvor man får: 1. gang forlænget/forstærket sine negle, man får de 2 første opfyldninger (med ca. 14 dages mellemrum) samt en neglenbåndsolie og en fil – Alt dette til kun 950 kr.

Shellak/gelpolish er farver til at komme på enten dine egne negle eller dine gelenegle. Shellak/gelpolish, er en blanding af holdbarheden fra en gelé-negl og almindelig neglelak. Lakken hærdes med UVlys/led-lampe.

Jeg laver ikke gelenegle og/eller shellak/gelpolish behandlinger på nogen før man er nået konfirmationsalderen. – Til gengæld har man mulighed for at købe en pigebehandling (under 13 år). Her får man lagt almindelig neglelak på hænder og fødder inkl et lille fodbad – bestilles ved at skrive eller ringe til mig.

 

Fodbehandlinger

Alle behandlinger på fødderne starter med et lille fodbad.

Herefter kan du vælge om du ønsker shellak/gelpolish på neglene eller ønsker en fransk kant (lavet med gele), eller om du blot ønsker en pleje/polering af neglene (pedicure).

Shellak/gelpolish er farver til at komme på enten dine egne negle eller dine gelenegle. Shellak/gelpolish, er en blanding af holdbarheden fra en gelé-negl og almindelig neglelak. Lakken hærdes med UVlys/led-lampe.

Jeg laver også din knækkede, eller på anden måde ødelagte tånegl, så den kommer til at se rigtig ud igen.