Hårfjerning

Hårfjerning

Hos Beauty by Hyltoft benytter jeg sugaring ved hårfjerning i armhuler, på ben, ryggen, mave/bryst og i nogle tilfælde også områder i ansigtet.

Hvad er sugaring?

Sugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen. I modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets groretning. Det giver dig en hårfjerning, som er mindre smertefuldt samt et flottere resultat, der holder længere. Sukkervoks er især godt til dig, der har brug for et skånsomt alternativt til barbering, epilator og traditionel voks. Efter behandling får du en Aloe Vera gel smurt på det behandlede område – jeg fraråder brug af parfume-cremer i 24 timer efter behandling.

  • HEVI Sugaring er vandopløselig, og derfor skånsom mod huden, da produktet ikke klæber sig til noget fugtigt. Derved forskånes huden. Sugaring fjerner kun hårvækst og døde hudceller, og efterlader derfor en peelet hud med et silkeblødt resultat.
    • Derfor kan det også bruges til psoreasispatienter.
  • Hårene trækkes ud, med gro-retning. Dette gør processen knap så smertefuld, giver færre knækkede hår og vil i sidste ende give et og bedre resultat.
  • HEVI Sugaring fjerner hår ned til 2 mm, samt indgroede hår.
  • Allergivenligt – til ALLE hudtyper.

Hvis du døjer meget med indgroede hår på eksempelvis ben, er det en rigtig god ide at bruge en skrub nogle dage før man skal have fjernet hår – jeg sælger her en rigtig god skrub fra mærket HEVI- som er det sugaring mærke jeg benytter. Men ellers er vejen frem med indgroede hår fugt, fugt, fugt. Det er vigtigt, at du blødgør din hud med lotion. Hver dag. Fordi det gør det lettere for hårene at bryde igennem blød hud end tør og hård hud. Når man bruge sugaring, så er det nye og bløde hår der kommer frem og det kan være svært for dem at bryde igennem. Du hjælper dine hår godt på vej, ved at fugte din hud dagligt.

Jeg benytter voks til diverse områder i ansigtet som bryn og næse.