Bryn & Vipper

Til dine bryn bruger jeg to forskellige typer farvning, den almindelige man kender fra de fleste frisører “Refectocil” og  Hennafarve, begge dele bliver gjort efter en grundig retning af brynet med voks og pincet.

Hennafarven giver en mere intens og flot farvning, da man farver både hårene i brynet og den underlæggende hud. Dette kan hjælpe med til at skjule eventuelle “huller” der måtte være i det naturlige bryn. Her er mange forskellige farvenuancer at vælge imellem, så det nemt kan tilpasses netop dig. Farven holder også meget længere en den almindelige farve. Farven på huden holder optil 10 dage, mens farven i selve brynet holder helt optil 6-8 uger.

Refectocil – almindelig farvning holder optil 2-3 uger.

Lashlift – også kaldet vippebuk er til dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og fyldigere ud – på en naturlig måde. Ved et Lashlift, løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed optil 6-8 uger. Man kan ved denne behandling samtidig få farvet sine vipper, så det lige giver det ekstra.

Farvning af vipper gøres med Refectocil- farven holder optil 2-3 uger.